Conde Nast - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Iris - WaarBenJij.nu Conde Nast - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Iris - WaarBenJij.nu

Conde Nast

Door: Iris

Blijf op de hoogte en volg Iris

27 Juli 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Helaas ben ik niet ondekt bij Conde Nast :)
Maar ik heb wel een hele leuke rondleiding gehad. T is echt een schitterend gebouw met tientallen liften, glazen wanden en uitzicht op times Square. Hoe mooi wil je het hebben.
De redactie was ook erg leuk om te zien, hoewel het in feite op hetzelfde neerkomt als in Nederland maar toch.
Wat heel leuk was om te zien was het uitzoeken van kleding voor een modeshoot ergens op een ver eiland. In een kamer stonden rekken vol met kleding, tientallen paren schoenen en zonnebrillen en allerlei andere accessoires. Uiteraard dure merken.
Wat ook erg gaaf was om te zien waren de resultaten van een covershoot bovenop het Chrysler building.
Hadden ze het model gewoon op de rand van het gebouw gezet, slechts gezekerd met een lijntje (dat uiteraard uit de foto geshopt was). Eerst dacht ik dat het model gewoon in de foto gephotoshopt was, maar ze heeft daar dus echt gestaan, tientallen meters boven de grond. Brrr....maar t resultaat was erg mooi!

's avonds nog wat met Hilde gaan drinken in de bar om de hoek bij Mr.Big :) Uiteraard liet hij zich weer niet zien.

Ik begin inmiddels behoorlijk uitgeput te raken, want hoewel het een mooi hostel is zijn de gangen enorm gehorig en ik word dus overal wakker van. Dit in combinatie met het rondlopen in deze hectische stad, maakt dat mijn energie een beetje aan het opraken is. Nou ja...nog 4 dagen :)

• 28 Juli 2006 - 08:16

Ernie:

Koop oordopjes! :-)

• 28 Juli 2006 - 13:00

Iris:

dacht je serieus dat ik al 3 weken hier zit zonder oordopjes??